My Life Vårturné 2011

<h6>Första Sverige-turnén för barnen i Dandora</h6>

Första Sverige-turnén för barnen i Dandora


Alla var nervösa innan premiären i Falkenberg. Både skådespelarna och vi i Globträdet. Det hade vi inte behövt vara. My Life får lång applåd av eleverna och många frågor efter föreställningen.

Föreställningen My Life har premiär i Falkenberg i april. Alla skådespelare och vi i Globträdet är nervösa. Hur ska det gå? Kommer eleverna att förstå? Den spelas på engelska… Kommer dom att bua? Gå ut? Premiären blev en succé! Det var fullsatt och publiken satt knäpp tyst. Applåder och många frågor efter föreställningen som överraskade skådespelarna. – Dom verkar tro att vi bor på en annan planet. Dom borde komma till Dandora. Ja, det är fattigt och livet är tufft men vi har också jättekul, sa Aneta. My Life spelas i Sättila, Skene, Falkenberg, Varberg, Laholm, Uddevalla, KF-Gymnasiet, Dieselverkstan in Nacka, Tensta, Borlänge, Karlstad, Gävle, Hällefors och Eskilstuna. Det är många och långa resor. Milcah tycker Sverige är kallt. Hon fryser. – Men alla är vänliga! Jag har redan flera vänner. Jackson tycker maten är toppen och vill flytta till Sverige. Dennis tycker allt är så bra organiserat. – När det är dags att spela så spelar man. Det är bra! Lilla Vivian tycker om mjölk och den är jättegod i Sverige och hon vill bli mannekäng. – Det kan jag bli i Sverige!
Under påsken blev alla hembjudna till familjer och fick massor med god mat och många påskägg. På flygplatsen frågar alla: – Kan vi komma tillbaka? Vi svarar ja – det är många som vill se My Life!

GT 2011-05-02 Eslöv 054

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka