Premiär på Hallunda Dagcenter

<h6>Det är bra att ha ett resmål!</h6>

Det är bra att ha ett resmål!

Följ med Hallunda Dagcenter på deras resa till Las Vegas! Första föreställningen var den 8 juni och kommer att spelas flera gånger under hösten. Globträdet kommer att berätta om arbetsprocessen för personal från andra Dagcentra i Sverige.

I september 2009 började Globträdet ett skapande samarbete med Hallunda dagliga verksamhet. En förmiddag i veckan har vi arbetat med teater tillsammans med arbetstagare och personal och skapat en föreställning på temat:
Det är bra att ha ett resmål! Utgångspunkten var deltagarnas längtan och drömmar.
Premiären var den 8 juni. Föreställningen kommer att spelas flera gånger under hösten och föreställningsarbetet fortsätter att utvecklas. Under hösten kommer Globträdet att medverka i ett seminarium som inbjuder personal från Dagcentra i Sverige. Vi kommer att berätta om. arbetsprocessen och repetitionsarbetet. Projektet följs och utvärderas av två forskare från Umeå Universitet.

Peroy 2010-06-08 Hallunda Föreställning Premiere1 Sam 101

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka