Children’s Garden på FN 2009

<h6>Det här är våra liv</h6>

Det här är våra liv


Barn från Children's Garden skapade ett unikt drama och utställning med avfall från Kibera, det största slumområdet i Nairobi till FN's Habitat konferens

På FN konferensen UN Habitat 22nd Session of the Governing Council 30 mars – 2 april hade barnen i Children’s Garden en utställning DET HÄR ÄR VÅRT LIV! som inspirerades av föreställningen med samma namn.

Utställningen gjordes av avfall och annat som dom hittade på gatorna och skrev sina budskap på små metallburkar och pappbitar som dom tejpad ihop. Kön var lång till barnens utställning. Världens ledare vill samtala med barnen och veta mer.

Personalen på FN sa att dom aldrig sett en bättre utställning – en sån kontrast till dom designade utställningsbåsen! Globträdet samarbetade med barnen för att hitta vägen till världens ledare – vad kan få dom att stanna upp och lyssna? Resultatet blev fantastiskt bra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka