Globdagen på Stadsmuseet i Stockholm 2006

<h6>Globdagen på Stadsmuseet i Stockholm</h6>

Globdagen på Stadsmuseet i Stockholm


VM i Samarbete 2006 - minnesbilder och utvärdering. Planering inför nästa VM i Kampala 2008.


Många skratt och mycket glädje när barn, ungdomar och vuxna som deltog i VM i Samarbete visade bilder, videofilmer och berättade.. Så många minnen! Älgen som kom ut från Operan och sjöng var en höjdare. Our Uniting Water – Vårt Förenande Vatten i en stor skål som skapats av ett stort isblock och stod på en ponton i Strömmen intill Slottet! Parader från fyra väderstreck. Sveriges Talman talar i en låtsastelefon med FN i New York!
Guldmedaljerna i Globen! Vi kunde ha pratat minnen i flera dygn! Vi hade också utvärdering: Vad var bra? Vad kunde vi gjort bättre? Hur kan vi hjälpa till med nästa VM i Samarbete i Kampala i Uganda 2008? Årets Globdag den 26 september var på Stadsmuseet och samtidigt ett tack till Stadsmuseet som upplåtit samlingslokalen många gånger till Globträdet under förberedelserna för VM i Samarbete.

GT 2006-09 Globdagen 29Aug PICT0988

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka