Barnens Mötesplats

Åtvidaberg 20 September 2018

En kastanj

En kastanj på Gamla Torget i Åtvidaberg blev Barnens Mötesplats den 20 september 2018 under temaveckan Förenande Vatten – Inspiration till Integration. Elever från alla grundskolor och gymnasiet tillsammans med barn och ungdomar från Juja och Dandora i Kenya förenade vatten och jord i Our Uniting Water and Soil Ceremony. Kommunens miljöstrateger och rektorer tog emot barnens vatten och jord.
Invigningen och temaveckan var ett samarbete mellan Gymnasieskolan, Biblioteket, Brukskultur Åtvidaberg, Åtvidabergs Kenyaförening och Pendo Amani i Juja, Åtvidabergs församling och ungdomskörer, Musikprofilen Katedralskolan i Linköping och Globträdet.

Barnens Mötesplats Åtvidaberg

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka