Barnens Mötesplats
Farsta Grundskolan 8 september 2017

En tall

Invigningen av tallen som Barnens Mötesplats blev avslutningen på invigningen av Farsta Grundskola den 8 september 2017. Tre skolor i Farsta samlas i den nya skolan. Skolborgarråd i Stockholm Olle Burell invigningstalar tillsammans med rektor och andra inbjudna hedersgäster. Elever på skolan tillsammans med barn och ungdomar från Dandora i Kenya förenar vatten och jord i ceremonin Our Uniting Water and Soil. Hdersgästerna får det förenande vattnet och jorden som de tar med till tallen som blir en Barnens Mötesplats på skolan. Samtidigt deklarerar Farsta Grundskola att samarbetet med Globträdet kommer att fortsätta och vara en del i undervisningen.

Barnens Mötesplats Farsta

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka