Nästa My Life turné – hösten 2017 och 2018

Globträdet planerar för två turnéer med föreställningarna My Life och Child’s Life i oktober 2017 och april 2018. Det blir sex nya skådespelare 11 – 18 år som spelar sin vardag i Dandora. Skolor som vill se föreställningarna kan söka bidrag från Skapande Skola i februari 2017.
Om du vill att My Life och Child’s Life spelas på din skola, högskola, förening eller studiedag – hör av dig till:
Kajsa Dahlström kajsa@globtree.org
Bilderna är från tidigare turnéer.

Francis och Chris från Kenya är efterlängtade

Musikerna Francis Demesi och Chis Omondi från Dandora i Kenya kom till Farsta i Stockholm i slutet på augusti och hade musikprogram och workshops på Kvickenstorpsskolan och Hästhagsskolan. Det var deras andra resa till Sverige och skolorna i Farsta. Dom var efterlängtade av både elever och personal!

Programmet för nästa Studieresa till Kenya är klart!

Nu är det klart! Nästa Studieresa till Kenya blir 12 – 21 januari 2017. Du som vill följa med – hör av dig till Peroy Kirchner; peroy@globetree.org mob: 0708 160987. Inbjudan och program
Första dagen har vi fest för barn i slummen och på gatan – alla hjälps åt och förbereder festen. Barn och ungdomar i Dandora som turnerat i Sverige med föreställningarna My Life och Child’s Life guidar in i sin vardag vid soptippen. Den nystartade föreningen Mtoto wa Dandora (Barnen i Dandora) berättar hur de ger stöd till utsatta barn och undervisar i drama. Vi besöker skolor och samtalar vid Children’s Meeting Place på FN i Nairobi. Vill du delta i safari till Maasai Mara hjälper vi till med bokning.

Övriga Nyheter 2016

Gåvokort

Globträdet har nu Gåvokort i valörerna 100 kr, 200 kr och 500 kr som man kan ge som gratulationskort, present, julklapp eller till minne av någons bortgång. Intäkterna från Gåvokorten går oavkortat till barns utbildning i Dandora och andra platser i Kenya.
Tack till Lars Lagerholm som hjälpt oss med Gåvokorten och engagerat vänner på tryckeriet Infoservice i Kalmar som utan kostnad tryckt korten.

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka