My Life Höstturné 2013

<h6>Höstturné med My Life och Child's Life ringar på vattnet...</h6>

Höstturné med My Life och Child's Life ringar på vattnet...

Det som händer långt därborta, någonstans i världen, händer också här!
My Life Tensta och My Life Farsta blir starten på nya projekt...

My Life och Child’s Life kom tillbaka under hösten och spelades huvudsakligen i Mälardalen och Stockholmsområdet. I Eskilstuna spelades My Life under Världskulturdagarna och presenterades på Riksteaterns Scengalej i Norrköping. I Linköping var skolchefen värd för My Life-gruppen och guidade till sevärdheter efter spelningarna. I Stockholmsområdet spelades föreställningarna i förorterna Bredäng, Farsta, Gröndal, Husby, Rinkeby och Tensta.

Tack vare stöd från Stockholms Kulturförvaltning och Spånga-Tensta Stadsdelsförvaltning (SDF), producerades My Life Tensta som ett förspel till My Life Dandora. Det blev ett mycket speciellt och starkt samarbete med barn och ungdomar i Tensta som berättade om sina livserfarenheter. Unga killar  berättade varför dom bränner bilar och tjejer berättade hur påpassade dom är – vad som MÅSTE ändras i Tensta. Vi hade stöd och fint samarbete med Trygg i Tensta och musikgruppen Voice of Tensta, som medverkade under turnén i Stockholmsområdet.
Christer Nygren, ledaren i Blå Huset i Tensta gav ovärderligt stöd vid repetitioner och under turnén. Elever i Tensta och Rinkeby skolor stannade kvar efter föreställningarna och pratade länge med skådespelarna: – Ni beskriver sånt som vi vet hur det känns!

GT 2013-10-03 MyLife turne Bredäng IMG_1604

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka