Globdag Tensta 2013

<h6>Årets Globdag - My Life Tensta får Diplom</h6>

Årets Globdag - My Life Tensta får Diplom

My Life Tensta öppnade många stängda dörr. Alla fick diplom och tackbrev av Tensta Stadsdelsförvaltning.

My Life-turnén avslutades på Globdagen i Blå Huset med skådespelarna i My Life Dandora och My Life Tensta. Det blev en annorlunda utvärdering där alla som medverkat i projektet deltog – från stadsdelsledningen i Tensta till Kulturskolan, lärare, kulturarbetare och – förstås – alla som medverkat med att skriva manus och spela föreställningarna. Alla var eniga om att man lärt sig mycket i My Life Tensta-processen. Att det varit ett mycket speciellt projekt eller snarare starten på en process. Dom barn och ungdomar som skrev manus fick stora applåder – att de vågat berätta om sina tunga livserfarenheter och barnen som spelade föreställningen fick också starkt gensvar. Stort Tack till Voice of Tensta som hjälpte till med allt praktiskt kring föreställningen! Och ovärderligt stöd från Christer Nygren på Blå Huset! Tensta Stadsdelsförvaltning delade ut diplom och tackbrev till alla som medverkat i My Life Tensta.
My Life och Child’s Life har väckt stort engagemang och intresse att lära mer om barn och unga människors livserfarenheter. My Life Farsta har startat och premiären blir 2014. I Arvidsjaur planeras för My Life Arvidsjaur som ett 3-årsprojekt. är under arbete.
Årets Globdag på Blå Huset blev Farewell Party för alla som medverkat i My Life-projektet. Gäster från Norrbotten och Rumänien kom och berättade hur dom ska fortsätta samarbetet med My Life. Även elever som sett My Life i Solna och Husby kom till Globdagen.

GT 2013-10-11 Globdag Tensta IMG_0125

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka