Repetioner av My Life i Kenya

<h6>Fyra kvinnoprojekt och repetitioner My Life</h6>

Fyra kvinnoprojekt och repetitioner My Life

Fyra kvinnor i Kenya har fått stöd att starta affärsverksamheter som ska ge inkomster. De berättar hur det gått. Repetitioner för en ny turné i Sverige med My Life och Child's Life med några nya skådespelare.

I slutet på augusti hade vi många möten med fyra kvinnor från fyra områden utanför Nairobi, Kenya. Globträdet har gett stöd till för Four Woman Projects som handlar om att starta affärsverksamheter som ger inkomster så de kan försörja sina barn;
En frisörsalong, en liten restaurang, försäljning av färskpressade juicer och försäljning av begagnade barnkläder. Kvinnorna har haft flera möten där de samtalat om möjligheter och problem som måste lösas.

Samtidigt som vi deltog i planering med de fyra kvinnorna förberedde vi en ny turné med My Life och Child’s Life som kommer på turné till Sverige senare i höst.

Afrika 2013-08 Peroy IMG_0776

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka