My Life – Vårturné i Sverige

<h6>En lång och intensiv turné </h6>

En lång och intensiv turné


Det blev en intensiv, fantastisk, svettig, oförglömlig turné under nästan två månader med My Life och Child's Life. Vi reste 600 mil från Kiruna i norr till Malmö i söder. En turné vi aldrig kommer att glömma!

I början av mars återvände My Life-gruppen för en ny turné med föreställningarna My Life och Child’s Life. Vilken turné det blev! Under nästan två månader spelade vi över 60 föreställningar på 29 olika platser i landet. Turnébussen kördes över 600 mil!
Det blev en intensiv, fantastisk, svettig och oförglömlig tutné! Tack vare stöd från Norrbottens Läns Landsting spelades föreställningar i flera kommuner i Norrbotten och det blev många workshops och utbyten efter föreställningarna. Vi hade två veckor i Västernorrlands kommuner och spelade i alla kommuner med stöd från Landstinget och Riksteatern. Det blev en vecka i Skåne, en vecka i Mälardalen och tre dagar på Konserthuset i Vara. Föreställningarna fick många stående ovationer. Stoltast var nog gruppen på Teaterhögskolan i Malmö, där studerande och pedagoger undrade hur de kan vara så fantastiskt bra skådisar, utan utbildning!
Kvickenstorpsskolan i Farsta genomförde en speciell Kenya-dag för hela skolan med elever, personal, föräldrar och gäster från andra skolor. Ett seminarium genomfördes för Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning.
Föreställningarna finns presenterade på Riksteaterns Scenkonstportal.

GT 2013-04-12 MyLife turne Fagersta 215657

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka