My Life Höstturné 2012

<h6>Samarbete med kommun och Migrationsverket</h6>

Samarbete med kommun och Migrationsverket

Hur bygger man broar mellan bofasta i Boden och nyanlända från hela världen? Turnén hade fokus på ett unikt samarbete med Bodens kommun och Migrationsverket.

Dags igen! Turné med föreställningarna My Life och Child’s Life 23 september – 30 oktober.Turnén gick norrut till Norrbotten där föreställningarna spelades i de flesta kommuner med stöd från Landstinget. Ett speciellt samarbete med Bodens kommun och Migrationsverket fick mycket positivt gensvar och pågick en och en halv vecka.

En föreställning vi minns särskilt var när pensionärer inbjöds att se My Life på temat: Boden på 30-talet och Nairobi idag. Det blev fullsatt och samtalet pågick länge med reflektioner om förr och nu – i Sverige och världen. Det var mycket som var lika – och olika!

GT 2012-10-09 MyLife Arvidsjaur-8

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka