Silver Rose Award – Bryssel 2008

<h6>Utmärkelsen Silverrosen<br>EU Parlamentet i Bryssel </h6>

Utmärkelsen Silverrosen
EU Parlamentet i Bryssel


Som första svenska organisation får Globträdet utmärkelsen The Silver Rose Award vid en högtidlig utdelning i EU Parlamentet i Bryssel

Kajsa Dahlström, Globträdets ordförande tar emot Silver Rose Award av organisationen Solidar i en ceremoni i Europaparlamentet i Bryssel den 15 oktober. ”Solidar Silver Rose Award  uppmärksammar exceptionella personer och organisationer som hängivet engagerar sig i social rättvisa”. Silver Rose juryn är enig att Globträdet är en enastående mottagare av Silver Rose Award 2008″. Margot Wallström, Vice President för EU kommissionen höll talet till Globträdet. Kajsa Dahlström tackade alla i Globträdets nätverk i sitt tacktal – de tusentals barn, ungdomar och vuxna som deltar i arbetet att barnens rättigheter blir verklighet. Många globträdsvänner var med vid prisceremonin – det blev FEST i Bryssel!
Solidar.org

GT 2008-10-15 Silver Rose Award 131

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka