VM i Kampala – Bygget av Framtidsskeppet

<h6>Bygget av Framtidsskeppet</h6>

Bygget av Framtidsskeppet

Framtidsskeppet är namnet den stora arena där barnen placerade sina tredimensionella installationer

Framtidsskeppet är namnet den stora arena där barnen placerade sina tredimensionella installationer. Under 36 timmar förändras arenan snabbt från individuella presentationer till en interaktiv mötesplats där allt verkar möjligt. Innovativa idéer tillsammans med material av alla slag blir länkar och broar mellan alla grupper som deltar. Barnen bestämmer agendan för Framtidsskeppet med sin kreativitet, idéer och starka vilja att världen ska bli en bättre plats för alla att leva och bo på. Vuxna inbjuds att delta i den skapande processen och barnen guidar alla nyfikna som vill veta mer.

building06

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka