VM i Kampala – Välkommen

<h6>Välkommen</h6>

Välkommen

Hur kan alla som kommer känna sig välkomna? frågade vi barnen innan VM i Samarbete startade.
Man dansar...

Hur kan alla som kommer känna sig välkomna? frågade vi barnen innan VM i Samarbete startade.
Man dansar! Inte fem minuter. Inte tio minuter. Inte en halv timme. Man dansar i flera timmar. Sen är man vän med alla. Det förslaget kom från en ung deltagare från Kenya och det var ett bra förslag! Mayor’s Garden blev som en ocean av rytmer, rörelser, hopp, sånger, lekar från hela världen. Man vågade mer och mer – större och större utmaningar, skratt och så kul! Efter flera timmars dans kändes det som att alla 800 deltagarna kände varandra. Äldre och yngre tog paus tillsammans,  språkbarriärer verkade inte finnas och alla startade nästan samtidigt bygget av det gemensamma Framtidsskeppet. VM i Samarbete hade börjat!

meetgreet01

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka