Invigning Barnens Mötesplats Enskede/Årsta

Ask (Fraxinus excelsior L.)

Barn och ungdomar presenterade meddelanden och tankar för framtiden. Den ask (Fraxinus excelsior L.) var dekorerad med meddelanden. Två band binds samman för att symbolisera samarbete mellan beslutsfattare och barn / ungdomar. Director of Enskede-Årsta District Ulla Thorslund avslutade invigningen med ett tal; håller en gyllene nyckel som hon fick vid ett annat möte som anordnades av Globträdet . Hon sade att hon skulle hålla sitt löfte ; att lyssna på barn och att återkommande hålla möten vid asken, förmodligen ett på hösten och ett på våren.
Trädet står på en öppen äng intill Göta Landsväg vid en grillplats och mittemot vildapeln som står på andra sidan Valla å och stenvalvsbron.

Barnens Mötesplats Enskede 2006

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka