Grandmothers på Stockholm Stadshus

<h6>Grandmothers från hela världen kom till Sverige</h6>

Grandmothers från hela världen kom till Sverige

Grandmothers från ursprungsfolk var hedersgäster när barnen förenade vatten och jord vid Barnens Mötesplats på Borgargården, Stockholms Stadshus.

Grandmothers från 13 ursprungsfolk i världen var hedersgäster i Our Uniting Water and Soil Ceremony vid Barnens Mötesplats på Borgargården, Stockholms Stadshus i juli. Många barn möttes vid den stora eken och förenade vatten och jord samtidigt som de förklarade vad som är viktigt för hela världen. Det förenande vattnet och jorden överlämnades högtidligt till 13 Grandmothers. Det blev avslutningen på deras två veckor långa program i Sverige som föreningen Auroras Ring ansvarade för. Grandmothers budskap var; – Tänk sju generationer framåt när ni tar beslut idag och världens viktigaste uppdrag är att värna om jordens framtid. Museichef Mårten Castenfors, Liljevachs, hälsade Grandmothers välkomna. Stort TACK till alla volontärer som hjälpte till att skapa en vacker ceremoniplats, spelade musik när barnen förenade vatten, fyllde små flaskor med förenande vatten och små påsar med förenande jord, bakade bullar, serverade saft och mycket, mycket mer!

GT 2013-07 Stadshuset Grandmothers IMG_4828 832

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka