My Life Turné 13 september till 29 oktober 2018

Det blev en lång turné under hösten 2018. Under 48 dagar i september och oktober spelades 70 föreställningar i 17 kommuner från Helsingborg i söder till Kiruna i norr. I Mellansverige blev det Strängnäs, Farsta, Årsta, Tensta, Rinkeby, Hjulsta, Värmdö/Djurö och Nacka.
Södra Sverige: Åtvidaberg, Lammhult, Lund och Helsingborg.
Norra Sverige: Kramfors, Luleå, Kiruna, Vittangi och Umeå.

Barn på flykt, konferens i Umeå
Den 29 oktober 2018 inledde Globträdet en tvådagars spridningskonferens ”Barn på flykt” med teaterföreställningen ”My Life”. I konferensen deltog över 200 personer från främst Kulturskolor. Syftet med det treåriga arvsfondsprojektet ”Barn på flykt” var att ge ensamkommande/nyanlända barn och unga bättre uppväxtvillkor genom kulturskoleverksamhet och att förändra och förnya verksamheten för att bättre inkludera målgruppen. Konferensen ville fördjupa kunskapen om målgruppen samt visa och inspirera med goda exempel och även diskutera utmaningar. Bland annat föreläste den prisbelönte författaren och journalisten Katia Wagner

farsta2
rinkeby
polcirkeln
atvidaberg
umea
lund

Inlägget finns också på: enEngelska

Börja skriva och tryck på retur för att söka